GETAWAYS

Op zoek naar een leuke deal voor uw verblijf in Middelburg? Bekijk onze getaways voor een perfect verblijf!

Glutenvrij eten in Middelburg

Glutenvrij eten in Middelburg? Bij groenterestaurant The Green Room, in het centrum van de stad, bent u aan het juiste adres. Uit eten gaan met een glutenvrij dieet kan een uitdaging zijn, maar niet bij The Green Room! Wij vinden het belangrijk dat we iedereen een heerlijke maaltijd kunnen serveren, met en zonder gluten.

In ons restaurant staat vers, onbewerkt en lokaal eten centraal - daarom werken wij zoveel mogelijk met biologische streekproducten. Van groenten maken wij overheerlijke glutenvrije gerechten, maar ook hebben wij geregeld glutenvrije vlees- en visgerechten. Er is voldoende keuze, zodat ook iedereen met een glutenvrij dieet zich kan laten verwennen in ons restaurant. Op zoek naar vegetarische of veganistische gerechten? Zoek niet verder, ook voor de vegetariërs en veganisten onder is er voldoende lekkers te eten!

Glutenvrij restaurant

Het is niet vanzelfsprekend dat restaurants glutenvrije gerechten serveren, maar bij The Green Room in Middelburg vinden wij dit erg belangrijk en gaan wij in onze keuken extra zorgvuldig te werk.

Of u wilt komen lunchen, dineren of alleen een bakje koffie wilt komen doen met een lekker gebakje erbij, het kan allemaal! Onze lunch- en dinerkaart bevatten diverse glutenvrije opties, denk hierbij aan glutenvrije pasta’s, salades, mini bites én taarten. Onze kaarten veranderen iedere 6 tot 8 weken, dus u kunt uzelf iedere keer opnieuw laten verrassen.

Kom glutenvrij genieten bij The Green Room in Middelburg!

Reserveren

Wood The Green Room 239 The Green Room raamkant Wood nieuw 7maart2022 web 24 Wood The Green Room 193

Zeayou Zeeland