GETAWAYS

Op zoek naar een leuke deal voor uw verblijf in Middelburg? Bekijk onze getaways voor een perfect verblijf!

Ontbijt

Healthy start of the day

Begin uw dag bij Restaurant The Green Room, in Cityhotel Wood, met een uitgebreid ontbijtbuffet en start uw ontdekkingsreis door het bruisende Middelburg vol energie.

Smul van versgebakken broodjes, knapperige croissants, gezonde yoghurts met huisgemaakte granola en een scala aan hartig en zoet beleg. Geniet van pannenkoeken, eiergerechten en onze speciale shakshuka. Drink verse sappen, smoothies, Koepoort koffie, en Senza thee. Verrijk het met een gembershot voor een vitale start!

DSC02185 DSC02182 Juice Bar Copper 23 Koffiemolen koffiebonen koffie DSC02184 Yoghurtbowl DSC02179 The Green Room theehoek

Ontbijten in Middelburg

Ook voor de inwoners van Middelburg en omgeving is het mogelijk om de dag goed te beginnen met een uitgebreid ontbijt in The Green Room! Of u nu bij ons overnacht of de (werk)dag eens rustig wilt beginnen, ons ontbijtbuffet is er voor iedereen.

Reserveer hier uw ontbijttafel in The Green Room

Tijden en prijzen

Als u niet in het hotel verblijf, reserveert u het ontbijt voor € 21,50 per persoon. Wij bieden het ontbijtbuffet 7 dagen per week aan tussen 07:00 en 10:30 uur.

Verblijft u in het hotel en heeft u geboekt zonder ontbijt? Dan is het mogelijk om ontbijt bij te boeken voor 18,50 per persoon neemt u hierover contact op met onze receptie via info@cityhotelwood.nl.

Honden

The Green Room heeft een volledig open keuken, honden zijn binnen in het restaurant niet toegestaan..

Zeayou Zeeland