GETAWAYS

Op zoek naar een leuke deal voor uw verblijf in Middelburg? Bekijk onze getaways voor een perfect verblijf!

Fietsen

Stap op de eBike en en ervaar de schoonheid van Zeeland

Hier bij Cityhotel Wood nodigen we u uit om de unieke vibe van Zeeland volledig te ervaren. Fiets door de duinen, bossen, schorren en slikken, en over de eindeloze polders. U wordt getrakteerd op een natuurlijk spektakel dat niet te missen is. Ontdek de rijke cultuurhistorie van Zeeland, getekend door de eeuwenlange strijd tegen het water.

Image00001 Fietsen 3 Fietsen 2 Fietsen

Bereid u voor op gevarieerde uitzichten die u zullen verbazen. Van schilderachtige dijken en serene waterpartijen tot karakteristieke, gezellige dorpjes – De fietspaden van Zeeland brengen u direct in contact met al het prachtige dat deze provincie te bieden heeft.

Het fietsen door de diversiteit van Zeeland's landschappen geeft u een uniek perspectief op de provincie en haar geschiedenis. Dit avontuur is zowel ontspannend als leerzaam. Trek uw fietskleding aan, spring op de pedalen en laat Zeeland u verrassen met haar schoonheid.

eBike huren

Reserveer onze e-bikes voor € 27,50 per e-bike per dag.

Reserveer hier uw eBike

Fietsknooppunten

Met het knooppuntensysteem in Zeeland (FIKS) stippelt u eenvoudig uw eigen fietsroute uit. Qua lengte en langs welke plaatsen u wilt fietsen. Heel makkelijk en naar uw eigen wens fietst u dan via de knooppunten uw eigen route op Walcheren, of ergens anders in Zeeland.

Neem bij het samenstellen van uw fietsroute zeker ook een moment om één van de lokale bedrijven te bezoeken. Op Walcheren vindt u kaasboerderijen, pluktuinen, verschillende boerderij- en landwinkels en een ijsboerderij. Vaak kunt u hier een kijkje nemen, iets te drinken nuttigen en even uitrusten. Koop vooral ook iets lekkers uit onze streek voor thuis! Zo geniet u ook thuis nog van uw vakantie in Zeeland.

Bekijk hier onze fietsverhuur-voorwaarden

Zeayou Zeeland