Praktische informatie

Cityhotel Wood

Lees hier alle praktische informatie terug met betrekking tot uw verblijf bij Cityhotel Wood in Middelburg.

In- en uitchecken

Vanaf 15:00 uur kunt u op de kamer terecht. Vroeger inchecken? Voor € 35,- boekt u (via onze receptie en op basis van beschikbaarheid) een early check-in (met welkomstdrankje!) en kunt u vanaf 12:00 uur op de kamer.

Om uiterlijk 11:00 uur vragen we u uit te checken. Als u graag wat langer wilt blijven, kan dat, mits we kamers beschikbaar hebben. Voor € 25,- hoeft u de sleutel pas weer in te leveren om 14:00 uur.

Ontbijt

Begin uw dag goed met een luxe ontbijt in The Green Room! Of u nu bij ons overnacht of de (werk)dag eens rustig wilt beginnen, ons ontbijtbuffet is er voor iedereen. Als u niet in het hotel verblijf, reserveert u het ontbijt voor € 17,50 per persoon.

Groenterestaurant The Green Room

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant! Voor alle informatie zoals openingstijden, de menu's en het maken van een reservering bezoekt u onze restaurant pagina.

Middelburg stad lente voorjaar 39 Entree Wood The Green Room 239 Bennie chef koken keuken diner lunch

Reserveren, wijzigen & annuleren

Fijn weetje: boeken via onze eigen website is minstens 10% per nacht voordeliger dan via een online boekingsagent. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor aanbiedingen, promoties en kortingscodes.

Wilt u uw reservering wijzigen? Check of uw reserveringsvoorwaarden dat toestaan. De boekingsagent die uw reservering heeft geregeld, kan u verder helpen. Heeft u rechtstreeks bij ons geboekt, dan gaan wij met uw reservering aan de slag. Gaat de reis helemaal niet door? Annuleren is bij flexibele tarieven kosteloos mogelijk tot 48 uur voor aankomst, tenzij anders vermeld.

Bent u op zoek naar 6 kamers of meer? Of wilt u graag zakelijk op regelmatige basis bij ons overnachten? Schrijf ons dan via info@cityhotelwood.nl.

Groepen en kinderen

Onze Family Fig en Family Loft kamers zijn geschikt voor 4 personen. In enkele Deluxe Fig kamers kunnen wij een extra (klap)bed plaatsen voor 63,50 per nacht (inclusief ontbijt). Vraag er naar bij uw reservering.

Overal behalve in Tiny Loft kunnen we een babybedje (t/m 2 jaar) plaatsen (€ 17,50/nacht mits beschikbaar). Bent u nog geen 18 jaar oud? Dan mag u enkel in het hotel verblijven met uw ouders of verzorgers.

Organiseert u een feestelijke, persoonlijke of zakelijke bijeenkomst? Wij hebben kleine en grote ruimtes beschikbaar en denken graag mee. Neem vrijblijvend contact op met de front desk via info@cityhotelwood.nl voor de mogelijkheden of blader eens door onze arrangementen.

Front desk

Tussen 07:00 uur en 23:00 staat onze gastheer of gastvrouw voor u klaar bij de receptie. Heeft u een strijkijzer en strijkplank nodig? Bent u uw tandenborstel of scheerspullen vergeten? Of moet uw jasje voor morgen nog even naar de stomerij? Wij regelen het voor u!

In geval van nood zijn wij ook 's nachts bereikbaar, via het hoofdnummer.

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, dan kunt u hier eveneens terecht en doen we er alles aan om het beter te maken. Een mailtje naar info@cityhotelwood.nl mag natuurlijk ook. (En ook een eerlijke review op Google of TripAdvisor stellen we erg op prijs!)

Laat een review achter op Google!

Housekeeping

Elke dag komen we even langs om uw kamer schoon te maken. Na vijf nachten leggen we ook kraakverse lakens op het bed. En laten we afspreken: als u een schone handdoek wilt, gooit u de vuile op de grond, dan zorgen we ervoor.

Vindt u dit te veel van het goede, omdat u uw zorgen maakt om de ecologische druk van al die wasjes en schoonmaakmiddelen? Laat het ons weten bij de reservering of aankomst. Dan slaan we een housekeeping-rondje over én doneren we aan ons bomenplan. Al zijn het kleine beetjes (€ 1,50 per kamer per dag), ze helpen niettemin!

Onze boxsprings maken we op met een tweepersoonstopper en -beddengoed. Als u beter slaapt onder een eenpersoonsdekbed, brengen we dat graag in orde, laat het ons weten bij het maken van de reservering!

Parkeren

Auto’s en de binnenstad zijn helaas geen gelukkige combinatie… Onze twee parkeerplaatsen houden we graag beschikbaar voor elektrisch vervoer.

Elektrisch laden

Cityhotel Wood faciliteert 2 elektrische stroompunten (op basis van beschikbaarheid) voor het laden van uw elektrische auto. Voor het laden van uw auto bij één van onze Ecotap laadpalen betaald u 0,25/KwH. U dient in bezit te zijn van een laadpas.

Ben u nog niet in bezit van een laadpas, dan kunt u via Ecotap een pas aanvragen.

In de buurt parkeren

Wilt u in de buurt parkeren? Dan raden we parkeergarage Achter de Houttuinen (20 meter vanaf het hotel) of parkeerterrein Hof van Tange aan. Die vindt u op 1-2 minuten lopen. Reken op een dagtarief van ongeveer € 14,-.
Ook een mogelijkheid: de Cycle Hub (Oude Veerseweg). Hier parkeert u gratis en huurt u via de ‘GoAbout-app’ gemakkelijk een deeltijdfiets voor 0,40/half uur. Aan de voorzijde van het hotel is een deeltijdfiets-parking, waar u de fiets kunt stallen en d.m.v. de app de huurtijd kunt stoppen.

Komt u met een vrachtwagen of touringcar bus, dan raden wij aan om te parkeren op de Loskade (betaald parkeren). De Loskade vindt u op ongeveer 15 minuten lopen.

laadpaal laadpaal

Huisdieren

Ook uw hond is welkom bij WOOD in een beperkt aantal van onze hotelkamers. Voor € 19,50 per nacht maken we alles in gereedheid voor u en de hond: water, hondenkoekjes en een hondenboxspring natuurlijk! Minder dierlievende gasten, met of zonder allergie, kunnen we geruststellen: de kamers geschikt voor honden zijn geconcentreerd in het souterrain. En een beestenboel zal het hotel nooit worden, want er mag maximaal één hond per kamer worden mee genomen. Honden zijn niet toegestaan in ons restaurant en algemene ruimtes. Om overlast tot een minimum te beperken hebben wij een huisdier-reglement opgesteld.

Wij raden u aan om telefonisch via 0118 724 801 of via de e-mail te reserveren, wanneer u voornemens bent uw hond mee te nemen, zodat u direct goed geïnformeerd kan worden over de mogelijkheden en beschikbaarheid.

hond honden amy kaijza dominique Hond Hond 3 Hond 2

Overige

U kunt bij ons contant betalen en met de gangbare creditcards (Maestro, VPay, Visa, MasterCard en AmEx). Vooruitbetalen kan ook met iDeal.

Cityhotel WOOD is een rookvrij hotel.

Zeayou Zeeland