Experience Wood

Book your perfect getaway!

The Green Room

Groenterestaurant in Middelburg

In Restaurant The Green Room zijn groenten de sterren van de show. Ben je liefhebber van vis of vlees, no worries; bij elk groentegerecht kun je ook kiezen voor een smaakvolle twist met een suggestie van vlees of vis.

Feeding instead of filling

In The Green Room draait alles om de kracht van eenvoud en authenticiteit. We hebben een passie voor puur eten - vers, onbewerkt en zo dicht mogelijk bij de natuur. Wij geloven dat echte smaken het beste tot hun recht komen met ingrediënten die rechtstreeks van het land of uit de zee komen. Daarom werken we zoveel mogelijk met lokale en biologische producten en geven we elk gerecht een creatieve en huisgemaakte touch. En wat het nog beter maakt? Onze menukaart verandert elke 6 tot 8 weken, dus er is altijd iets verrassends te proeven!

Onze keukenheld Bennie zwaait de scepter en serveert liefde op je bord. Terwijl je geniet aan de bar of aan één van onze tafels, zie je de passie en toewijding waarmee hij en chefs Xaviël en Mees de gerechten bereiden. Begin de dag goed met een vers bereid ontbijt, een kopje verkwikkende Koepoortkoffie of een verse kruidenthee van onze theewand. Maar dat is nog niet alles: in The Green Room kun je ook genieten van huisgemaakte limonades, stijlvolle cocktails, smaakvolle hapjes en een à la carte lunch of diner. Een speelse mix van huisgemaakte en ecobewuste gerechten, voor een smaakervaring die verder gaat dan gewoon lekker. We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen in The Green Room."

groenten the green room Image00008 bennie hout schilderij champignons oesterzwammen Wood The Green Room 221 IMG 8101 IMG 8075 Wood The Green Room 234 Image00009

Ontbijt

Ook voor de inwoners van Middelburg en omgeving is het mogelijk om de dag goed te beginnen met een uitgebreid ontbijt in The Green Room! Of je nu bij ons overnacht of de (werk)dag eens rustig wilt beginnen, ons ontbijtbuffet is er voor iedereen.

Lees hier alles over ons ontbijt

Openingstijden The Green Room

 • Ontbijt // 7 dagen per week // 07:00 - 10:30 uur.
 • Lunch & Diner // dinsdag* // donderdag // vrijdag // zaterdag 12:00 - 21:00 uur
  Dinsdag 19 en dinsdag 26 december zijn wij gesloten voor lunch en diner.

Openingstijden Kerstvakantie

 • Zondag 24 december extra geopend:
  - Van 12:00 tot aankomst 14:00 uur serveren wij gerechten van de lunchkaart.
  - Vanaf 17:30 tot aankomst 20:00 uur serveren wij een 4-, 5- of 6-gangen Kerstdiner.
 • Maandag 25 en dinsdag 26 december gesloten voor lunch & diner.
 • Woensdag 27 t/m zondag 31 december open voor lunch & diner.
  Op 31 december sluiten het restaurant en de bar na afloop van het diner.
 • Vanaf 1 januari gelden de normale openingstijden.

Honden

The Green Room heeft een volledig open keuken, honden zijn binnen in het restaurant niet toegestaan.