The Green Room

Groenterestaurant in Middelburg

In Restaurant The Green Room is de hoofdrol voor de groenten, maar bij ieder groentegerecht heeft u de keuze uit een vlees- of vissuggestie van de chef.

Wood The Green Room 237 Wood nieuw 7maart2022 web 32 Wood The Green Room 189 Wood nieuw 7maart2022 web 11 bennie hout schilderij champignons oesterzwammen Wood The Green Room 221 3dbca4d3 a129 4267 807a 79423bc2eb3e Wood The Green Room 234

Feeding instead of filling

De ingrediënten die de keuken binnenkomen staan dicht bij de natuur. Onbewerkte, zuivere producten met een korte lijn naar de bron. Rauw en vers zijn het vertrekpunt van The Green Room en vormen de basis van verrassende en smaakvolle gerechten. Focus op huisgemaakt en waar kan biologisch met zoveel mogelijk gebruik van het hele product. Er wordt zoveel mogelijk met streekproducten gewerkt en de menukaart wisselt iedere 4 weken.

De gastronomie neemt chef-kok Bennie met liefde voor zijn rekening. Aan tafel of aan de bar bij The Green Room kunt u dankzij de open keuken de warmte van het fornuis bijna voelen! De laatste restjes slaap worden er verdreven met een ontbijtje, een kop Koepoortkoffie of kruidenthee vers van de theewand. Ook geniet u hier van huisgemaakte limonades, hippe cocktails, lekkere bites of à la carte lunchen en dineren. Speels & huisgemaakt, gezond & eco-bewust van het smakelijkste soort.

Ontbijten in Middelburg

Ook voor de inwoners van Middelburg en omgeving is het mogelijk om de dag goed te beginnen met een uitgebreid ontbijt in The Green Room! Of u nu bij ons overnacht of de (werk)dag eens rustig wilt beginnen, ons ontbijtbuffet is er voor iedereen. Als u niet in het hotel verblijf, reserveert u het ontbijt voor € 21,50 per persoon.

IMG 0693 The Green Room theehoek Koffiemolen koffiebonen koffie Yoghurtbowl

Dineren in The Green Room

Stel zelf uw 3-, 4- of 5-gangenmenu samen uit onze wisselende menukaart en maak gebruik van onze speciale menuprijzen:

3-gangen 38,50 // voor~hoofd~dessert
4-gangen 45,50
// voor~soep~hoofd~dessert
5-gangen 53,50
// voor~soep~hoofd~kaas~dessert

Voor een volwaardig diner adviseren wij u 3 gangen of meer te kiezen. Kleine eter of lekkere trek? Onze gerechten zijn ook los te bestellen! Neem een kijkje op onze menukaart voor de prijzen per gerecht.

Voor kinderen tot en met 10 jaar is er ook een kindermenu beschikbaar.

Openingstijden The Green Room

  • Ontbijtbuffet // 7 dagen per week // 07:00* - 10:30 uur
    * Zondag vanaf 07:30 uur.
  • Lunch // woensdag // donderdag // vrijdag // zaterdag 12:00 - 16:30 uur
  • Diner // woensdag // donderdag // vrijdag // zaterdag 12:00 - 21:00 uur*
    * Woensdag vanaf 17:00 uur.

Pasen en Pinksteren

  • Op zondag 9 april (eerste Paasdag) zijn wij extra geopend voor lunch/diner.
  • Op zondag 28 mei (eerste Pinksterdag) zijn wij extra geopend voor lunch/diner.

Honden

The Green Room heeft een volledig open keuken, honden zijn binnen in het restaurant niet toegestaan.