ONTDEK DE HOOFDSTAD VAN ZEELAND
Ga er voordelig op uit met onze Citybreak!

The Green Room

Feeding instead of filling!

In Restaurant The Green is de hoofdrol voor de groenten, maar bij ieder groentegerecht heeft u de keuze uit een vlees- of vissuggestie van de chef.

The Green Room

De ingrediënten die de keuken binnenkomen staan dicht bij de natuur. Onbewerkte, zuivere producten met een korte lijn naar de bron. Rauw en vers zijn het vertrekpunt van The Green Room en vormen de basis van verrassende en smaakvolle gerechten. Focus op huisgemaakt en waar kan biologisch met zoveel mogelijk gebruik van het hele product. Er wordt zoveel mogelijk met streekproducten gewerkt en de menukaart wisselt om de 6-8 weken.

De gastronomie neemt chef-kok Bennie met liefde voor zijn rekening. Aan tafel of aan de bar bij Citylounge & Natural Kitchen The Green Room kunt u dankzij de open keuken de warmte van het fornuis bijna voelen! De laatste restjes slaap worden er verdreven met een ontbijtje, een kop Koepoortkoffie of kruidenthee vers van de theewand. Ook geniet u hier van huisgemaakte limonades, hippe cocktails, lekkere bites of à la carte lunchen en dineren. Speels & huisgemaakt, gezond & eco-bewust van het smakelijkste soort.

CHW0709 6 DSC8568 Cocktail DSC8609

Feestdagen

Ook tijdens de Kerstvakantie ontvangen wij u graag in The Green Room! Wij zijn dagelijks open voor het ontbijt en op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag ook voor het diner (op zondag 26 december zijn wij ook geopend).

~ Op 25 en 26 december serveren wij een speciaal 5- of 6-gangenkerstdiner ~

Op de overige dagen kunt u a la carte dineren of zelf een 3/4/5-gangenmenu samenstellen uit onze kaart, dit geldt ook voor 31 december en 1 januari.

Bekijk hier het Kerstmenu van 25 en 26 december

Ontbijten en lunchen in Middelburg

Ook voor de inwoners van Middelburg en omgeving is het mogelijk om de dag goed te beginnen met een healthy ontbijt in The Green Room!

Nieuw ontbijtconcept

U kunt nu gebruik maken van een nog uitgebreidere start van de dag. Of u nu bij ons overnacht of de (werk)dag eens rustig wilt beginnen, ons vernieuwde ontbijt is er voor iedereen.

Tijdens het ontbijt kunt u altijd kiezen voor yoghurt, malabi, mini croissants of chocoladebroodjes, crackers en minibroodjes, jam, kaas, vers fruit en koffie, thee, verse jus d'orange, vers groentesap, gembershot, melk en vitaminewater van ons buffet. Daarnaast kiest u een luxe ontbijtgerecht van onze kaart, welke voor u wordt uitgeserveerd aan tafel. Denk hierbij aan een warm havermoutje, miso soep, scrambled eggs, quinoa salade, bagel, pancakes of yoghurtbowl.

All day menu

A la carte ontbijten of lunchen? Bekijk hieronder ons ''all day'' a la carte ontbijt & lunchmenu welke wij dagelijks serveren tussen 07:30 en 15:00 uur.

Dineren in The Green Room

The Green Room is van donderdag t/m maandag geopend voor diner vanaf 17:30 uur.

Menuprijzen

3-gangen 35,- (voor~hoofd~na)
4-gangen 42,50 (voor~soep~hoofd~na)
5-gangen 50,- (voor~soep~hoofd~kaas~na)

*U mag het menu zelf samenstellen van de gerechten uit onze menukaart. De menuprijzen zijn exclusief supplementen, side dishes en dranken.

Openingstijden The Green Room

Oktober 2021 t/m februari 2022:

 • Ontbijt 07:30 - 11:00 uur (7 dagen per week).
 • Lunch 12:00 - 15:00 uur (7 dagen per week).
  * Zaterdag 23 en Maandag 26 oktober geen lunch i.v.m. geluidswerkzaamheden.
  * Zondag 14 november geen lunch i.v.m. een besloten partij.
 • Diner 17:30 - 21:00 uur // maandag // donderdag // vrijdag // zaterdag
 • Geen diner op dinsdag-, woensdag- en zondagavond*.
  * The Green Room is wél geopend op zondag 31 oktober.
  *The Green Room wél geopend op zondag 26 december.

Honden

The Green Room heeft een volledig open keuken, honden zijn binnen in het restaurant niet toegestaan.

Take Away

Het is ook mogelijk om uw ontbijt, lunch of diner bij ons af te halen!

Lees hier alles terug over onze take away mogelijkheden