The Green Room

Feeding instead of filling!

In Restaurant The Green Room is de hoofdrol voor de groenten, maar bij ieder groentegerecht heeft u de keuze uit een vlees- of vissuggestie van de chef.

Wood The Green Room 237 Wood The Green Room 189 bennie hout schilderij champignons oesterzwammen DSC8568 IMG 0683 Wood The Green Room 234 IMG 1714 2 Koffiemolen koffiebonen koffie

The Green Room

De ingrediënten die de keuken binnenkomen staan dicht bij de natuur. Onbewerkte, zuivere producten met een korte lijn naar de bron. Rauw en vers zijn het vertrekpunt van The Green Room en vormen de basis van verrassende en smaakvolle gerechten. Focus op huisgemaakt en waar kan biologisch met zoveel mogelijk gebruik van het hele product. Er wordt zoveel mogelijk met streekproducten gewerkt en de menukaart wisselt om de 6-8 weken.

De gastronomie neemt chef-kok Bennie met liefde voor zijn rekening. Aan tafel of aan de bar bij Citylounge & Natural Kitchen The Green Room kunt u dankzij de open keuken de warmte van het fornuis bijna voelen! De laatste restjes slaap worden er verdreven met een ontbijtje, een kop Koepoortkoffie of kruidenthee vers van de theewand. Ook geniet u hier van huisgemaakte limonades, hippe cocktails, lekkere bites of à la carte lunchen en dineren. Speels & huisgemaakt, gezond & eco-bewust van het smakelijkste soort.

Take Away

Goed nieuws! Ook als u niet in het hotel verblijft staan wij voor u klaar. Al onze gerechten zijn nu te bestellen als take away.

Openingstijden The Green Room

Tot en met 14 januari '22 is The Green Room vanwege de huidige covid-maatregelen gesloten. Wanneer u in het hotel verblijft kunt u wel gebruik maken van roomservice.

  • Roomservice ontbijt 07:30 - 10:30 uur // 7 dagen per week
  • Roomservice diner 17:30 - 19:00 uur // 7 dagen per week
  • Daghap 17:30 - 19:00 uur // Roomservice // 7 dagen per week
    Onze chef kookt 7 dagen per week een wisselende maaltijd met vleescomponent (vega is ook mogelijk) voor € 25,- / dag. De daghap staat los van ons 'The Green Room concept'.

Vanaf 15 januari '22 hopen wij als volgt open te zijn:

  • Ontbijt 07:30 - 10:30 uur (7 dagen per week).
  • Lunch 12:00 - 15:00 uur // donderdag // vrijdag // zaterdag // zondag
  • Diner 17:30 - 21:00 uur // donderdag // vrijdag // zaterdag // zondag

Honden

The Green Room heeft een volledig open keuken, honden zijn binnen in het restaurant niet toegestaan.