GETAWAYS

Op zoek naar een leuke deal voor uw verblijf in Middelburg? Bekijk onze getaways voor een perfect verblijf!

Sous-chefkok

Vacature: Sous-chefkok (fulltime)

Aan de slag als chef bij Cityhotel Wood's groenterestaurant The Green Room in Middelburg? Wij zoeken een gedreven collega met leidinggevende capaciteiten ter ondersteuning van ons keukenteam!

The Green Room en het concept

In The Green Room draait alles om de kracht van eenvoud en authenticiteit. We hebben een passie voor puur eten - vers, onbewerkt en zo dicht mogelijk bij de natuur. Wij geloven dat echte smaken het beste tot hun recht komen met ingrediënten die rechtstreeks van het land of uit de zee komen. Daarom werken we zoveel mogelijk met lokale en biologische producten en geven we elk gerecht een creatieve en huisgemaakte touch. Onze menukaart verandert elke 8 weken.

Jouw rol bij ons

De Creatieve Keukenwizard: Jij bent de rechterhand van onze Chef-kok. Samen zorgen jullie ervoor dat onze keuken blijft bruisen van de energie en nieuwe ideeën. Je helpt mee met het bedenken van nieuwe gerechten en menu's.

De Motiverende Teamplayer: Jij weet hoe je ons keukenteam moet aansturen en motiveren. Samen zorgen jullie ervoor dat alles op rolletjes loopt in de keuken. Van het opleiden en begeleiden van lerende collega's tot het managen van de voorraden en bestellingen.

De Gepassioneerde Smaakexpert: Koken is jouw passie en je bent altijd op de hoogte van de nieuwste smaaktrends. Jouw skills zorgen ervoor dat onze gasten elke keer weer verrast worden.

Ons restaurant is geopend voor lunch & diner van dinsdag t/m zaterdag.

groenten the green room Image00008 bennie hout schilderij champignons oesterzwammen Wood The Green Room 221 IMG 8101 Image00001 Wood The Green Room 234 Image00009

Wat we in jou zoeken:

  • Minstens 2 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok of sous-chef.

  • Een afgeronde koksopleiding en kennis van de nieuwste kooktrends.

  • Servicegerichte houding; je werkt tenslotte in een open werkomgeving waar contact met de gast geen uitzondering, maar de standaard is. Eigenschappen als stressbestendig en representatief zijn hierdoor extra belangrijk.

  • Een mix van creativiteit, leiderschap en een praktische instelling.

Wat je van ons krijgt:

  • Een superplek: Een toffe job in een groeiend bedrijf.

  • Een goed salaris: Dat past bij wat je kan en wat je doet.

  • Kansen om te groeien: Bij ons kun je jezelf blijven ontwikkelen.

  • Een gezellig team: Je komt te werken in een team waar iedereen voor elkaar klaarstaat.

  • Vaste werkdagen: Ons restaurant is open van dinsdag t/m zaterdag. Een 4-daagse werkweek is bespreekbaar.

Pas jij in dit profiel en ben je op korte termijn (1 juni) of per direct beschikbaar?

Stuur dan je cv met korte motivatie naar Eva van de Parel via manager@cityhotelwood.nl. Voor vragen kun je ons telefonisch bereiken via het nummer 0118 – 724 801.

Zeayou Zeeland