GETAWAYS

Op zoek naar een leuke deal voor uw verblijf in Middelburg? Bekijk onze getaways voor een perfect verblijf!

Vergaderen

Vergaderen in Middelburg

Verandering van spijs doet eten, dat weten we allemaal. Maar net zo goed doet verandering van omgeving wonderen voor denken, verbeelden en handelen. Onze vergaderruimtes zijn de perfecte plek om samen in alle rust lessen te trekken en aan de slag te gaan. En om boompjes op te zetten over de toekomst, natuurlijk!

Meeting, bijeenkomst of vergadering

Om de meeting te ondersteunen bieden we vergaderarrangementen aan. We denken echter graag met u mee over wat uw bijeenkomst specifiek nodig heeft. Die ene snack of healthy maaltijd of die bijzondere setup van tafels en stoelen? Er kan altijd meer dan u denkt.

Bent u op zoek naar een werkplek voor een dag(deel)? Reserveer een workspace in onze bibliotheek!

Vergaderzaal De Houtzagerij

In de Houtzagerij (5m x 10m) heeft u alle vrijheid om zelf de ideale opstelling te bepalen. Een U-vorm of een carré-opstelling? Of toch een theater- of schoolbankenopstelling? Wij zetten alles graag naar uw wensen klaar. Ook handig: de stoelen zijn stapelbaar, dus mocht u er een paar extra nodig hebben, dan zijn ze altijd bij de hand.

De maximale capaciteit van de Houtzagerij bedraagt 30 personen.

Greenwood Serre Vergaderzaal Bieb april 55 Greenwood Serre Vergaderzaal Bieb april 50 Greenwood Serre Vergaderzaal Bieb april 63

Vergaderzaal De Leerlooierij

De Leerlooierij (4m x 10m) is iets kleiner dan De Houtzagerij. Ook iets knusser en luxer: ruime eikenhouten tafels, heerlijk zachte en kleurige maar ergonomisch verantwoorde stoelen. Deze zaal heeft een vaste opstelling.

De maximale capaciteit van de Leerlooierij bedraagt 18 personen.

Greenwood Serre Vergaderzaal Bieb april 33 Greenwood Serre Vergaderzaal Bieb april 38 Greenwood Serre Vergaderzaal Bieb april 45

Zeayou Zeeland