FEESTDAGEN IN WOOD
Kom slapen & culinair genieten

Valentijn Arrangement

Let the love rule

Verras uw geliefde, beste vriend(in), moeder, broer of zus met een gezellig en geheel verzorgd verblijf in Cityhotel Wood tijdens het Valentijnsweekend.

Vier de liefde in Middelburg

Middelburg is een klein maar fijne stad met leuke shopadresjes en veel bezienswaardigheden. Alleen al door de stad lopen is indrukwekkend door de vele monumentenpanden. De bekendste monumenten van Middelburg (en zeker een bezoek waard) zijn het Stadhuis en de Abdij.

Het hotel is gelegen aan de Middelburgse Binnengracht, aan de rand van het centrum. Binnen 5 minuten loopt u zo het gezellige, historisch centrum in.

Struinen over de Zeeuwse stranden

Een romantische wandeling aan het strand kan natuurlijk ook, want de stranden van Domburg, Zoutelande, Oostkapelle en Vrouwenpolder zijn op korte afstand van Middelburg.

Tip: Huur een fiets of eBike van het hotel en informeer naar onze Bite & Bike route!

middelburg markt IMG 4836 Eva en Bennie in bed Valentijnsbox Sea You Zeeland 13

Dit arrangement is inclusief:

  • Romantisch ontvangst met een flesje Cava (375ml) in de kamer
  • Valentijnspresentje
  • 1 of meerdere overnachting(en) met ontbijt in het restaurant (of op bed!)
  • 1 of 2 x luxe & gezond ontbijt ''op bed''
  • 1 x 4-gangenkeuzemenu in The Green Room

* Restaurant The Green Room is geopend voor diner op maandag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond. Bij aankomst op dinsdag of woensdag, reserveren wij uw tafel op donderdagavond in The Green Room en bij aankomst op zondag wordt uw tafel op maandagavond gereserveerd.

Prijs

Dit arrangement is te boeken met aankomst op 8 t/m 14 februari 2022 vanaf € 130,75 per persoon op basis van 2 personen per kamer.

Boek hier het Valentijn Arrangement

Zeayou Zeeland