Wandelen & culinair genieten

Met Food by Foot!

Middelburg is een stad met een rijk historisch verleden. Met een enthousiaste gids gaat u op pad door de bijzondere straatjes, stegen, poortjes en wandelt u langs de statige panden aan de gracht. Natuurlijk worden de monumenten ook niet overgeslagen!
Van wandelen krijgt men honger en na afloop worden de smaakpapillen dan ook verwend in The Green Room.

Sea You Zeeland 02 80 3dbca4d3 a129 4267 807a 79423bc2eb3e SYZ 6

Wandelen en lekker eten combineren?

Dat kan! Samen met Food by Foot hebben we een toffe samenwerking tot stand gebracht om wandelen en lekker eten te combineren. Ideaal als ontspannen activiteit na een vergadering of teammeeting, leuk als groepsuitje tijdens een verblijf in ons hotel, maar ook als u samen met vrienden, familie of collega's iets actiefs wilt combineren met lekker en gezellig eten!
Er zijn 3 mogelijkheden:

1. Stadswandeling met aansluitend lunch in The Green Room

€ 30 per persoon – exclusief drankjes tijdens de lunch

De wandeling begint om 11:00 uur en in een uurtje maakt u kennis met de hotspots van Middelburg op historisch gebied. Alles wel op een ontspannen manier, u wordt niet om de oren geslagen met vele jaartallen. In The Green Room wacht een heerlijke en gezonde lunch!

2. Stadswandeling, rondvaart door de grachten van Middelburg en lunch in The Green Room*

€ 35 per persoon - exclusief drankjes tijdens de lunch

Net iets uitgebreider en een andere manier van de stad Middelburg ontdekken. Met de open boten vaart u door de Middelburgse grachten en bekijkt u alles vanaf het water. Dit programma kunt u samenstellen zoals u zelf wilt. Eerst wandelen, daarna lunchen en "uitbuiken" op de rondvaartboot lijkt ons het meest fijn!

3. Stadswandeling met aansluitend diner in The Green Room

€ 50 per persoon - exclusief drankjes tijdens het diner

Hier wandelt u ’s avonds door de stad en in de wintermaanden is deze vaak prachtig verlicht. Zowel het stadhuis als de Lange Jan zijn dan een foto waard! Na afloop schuift u aan tafel in The Green Room voor een heerlijk diner.

Reserveren?

Dat kan via Food by Foot!

*alleen mogelijk tijdens het vaarseizoen van de rondvaartboot (april-oktober).

Zeayou Zeeland