ONTDEK DE HOOFDSTAD VAN ZEELAND
Ga er voordelig op uit met onze Citybreak!

De Stadswandeling0118

Corona-proof wandelen in Middelburg

Heeft u zin om tijdens uw verblijf de stad te ontdekken met een corona-proof activiteit én gebruik te maken van al het lekkers wat de horeca in Middelburg te bieden heeft?

De Stadswandeling0118 organiseert elke zaterdag en zondag een culturele stadswandeling door Middelburg. Onderweg kunt u bij verschillende locaties een hapje & een drankje nuttigen.

Quiz & opdrachten

Tijdens de stadswandeling wordt u uitgedaagd met een quiz en opdrachten. Kijk tijdens de wandeling goed om u heen voor de juiste antwoorden. Middelburg heeft een rijk historisch verleden en onderweg komt u dan ook verschillende monumentale gebouwen tegen en wordt u verrast met handige en leuke weetjes over de stad.

Meer informatie over De Stadswandeling0118:

U kunt elke zaterdag en zondag tussen 13:00 uur en 18:00 uur deelnemen aan de wandeling. U bepaalt zelf hoe laat u aan de route begint en wat uw startpunt is.

stadswandeling buiten bord middelburg middelburg middelburg markt

Hapje & drankje

Tijdens De Stadswandeling loopt u langs verschillende deelnemende horeca welke een hapje & een drankje aan aanbieden voor € 5,00 per persoon. Ook bij Cityhotel Wood kunt u genieten van wisselende huisgemaakte hapjes & een verfrissend drankje of een lekkere kop koffie of thee. Gaat u voor een hartig hapje zoals sushi of liever iets zoetigs als een kokosmakroon of carrot cake?

stadswandeling to go ice tea

Inschrijven voor De Stadswandeling0118

Via de website van De Stadswandeling0118 kunt u zich inschrijven voor € 3,50 per persoon.

U ontvangt na inschrijving:

  1. De originele wandelroute in PDF
  2. 4 deelnemende horecazaken waar u langsloopt (inclusief Cityhotel Wood)
  3. Een menukaart van de wisselende hapjes & drankjes die wij aanbieden
  4. Een stadswandeling-quiz en een aantal opdrachten voor onderweg

Inschrijven voor De Stadswandeling0118

Contactgegevens organisatie

Voor vragen omtrent de Stadswandeling0118 verzoeken wij u contact op te nemen met de organisatie. Zij zijn bereikbaar via het e-mailadres destadswandeling0118@gmail.com.

Zeayou Zeeland