ONTDEK DE HOOFDSTAD VAN ZEELAND
Ga er voordelig op uit met onze Citybreak!

Kerst Arrangement

Een gezellige en sfeervolle Kerst in Middelburg

Reserveer het arrangement tijdens de Kerst en vul de dagen in zoals uzelf wilt. Fijne strandwandelingen, slenteren door de sfeervolle binnenstad van Middelburg en culinair genieten!

Middelburg stad lente voorjaar 8 Cocktail City Hotel Wood23 8 20 Middelburg stad lente voorjaar 43

Culinaire verwennerij

Uiteraard wordt u verwend in ons restaurant The Green Room. 's Ochtends smult u van een uitgeserveerd ontbijt en één avond wordt u door de chef-kok en zijn team verrast met een 5-gangendiner.

Het Kerstarrangement is inclusief:

  • 1 of meerdere overnachting(en) met ontbijt
  • 1 x 5-gangen(kerst)diner met luxe huisaperitief op de dag van aankomst in restaurant The Green Room*

Op dinsdag- en woensdagavond is ons restaurant gesloten. Bij aankomst op 21 of 22 december wordt uw tafel voor het diner gereserveerd op 23 december. Side dishes, supplementen en dranken (behalve het huisaperitief) zijn niet inbegrepen bij het diner.

Menu

Op 25 en 26 december serveren wij het Kerstmenu. Op de andere dagen kunt u zelf 5 gangen samenstellen van ons a la carte menu (deze wisselt om de 6-8 weken en staat nu nog niet online, maar voor een goede impressie bekijkt u ons huidige menu op de pagina van The Green Room).

Prijs:

Dit arrangement is te reserveren vanaf 140,- per persoon op basis van 2 personen per kamer, één nacht en kamertype Tiny Oak. De prijs kan per aankomstdatum fluctueren.

Dit arrangement is te reserveren met aankomst op 21 t/m 26 december 2021.

Boek hier het Kerstarrangement

Gratis parkeren in de binnenstad*

*Onder voorbehoud is het van 25 december t/m 1 januari is het gratis parkeren in de binnenstad van Middelburg!

Ons Bomenplan!

Met het reserveren van dit arrangement, steunt u ons bomenplan. We doneren € 1,50 aan dit plan, waarmee met in samenwerking met het ZMF een bos gaan aanplanten in de buurt van ons hotel. Hoe meer groen, hoe beter!

Zeayou Zeeland