Jacuzziloft

Al het goede komt van boven, wordt gezegd. Wood's beste kamers vindt u op de bovenste verdieping, dat klopt. In de Jacuzzi loft is er meer dan genoeg ruimte voor een dansje. En de vrijstaande jacuzzi onder het schuine dak? Dat is de kers op de loft.

Uw kingsize, extra lange Swiss Sense Premium boxspringbed (1m80 x 2m10) ligt zo lekker dat u het wellicht het liefst mee naar huis neemt. Inclusief de overdaad aan zachte kussens, prachtige lopers en het handige butlertje, een tafeltje voor naast het bed. Ook dit zithoek laat qua comfort, looks en feels niks te wensen over, zeker niet met de kleine platenspeler aan. Met een kop thee of koffie erbij, gezet met uw eigen waterkoker, koffiedrip en versgemalen Koepoortkoffie van het front desk-team, zou u de Middelburgse straten en pleinen bijna links laten liggen.

Sea You Zeeland Middelburg Wood 87 Sea You Zeeland Middelburg Wood 97 Sea You Zeeland Middelburg Wood 86 Sea You Zeeland Middelburg Wood 92 Sea You Zeeland Middelburg Wood 96 Sea You Zeeland Middelburg Wood 88

Voorzieningen:

  • Oppervlakte ± 40m2
  • Koffie- en thee faciliteiten
  • Platenspeler
  • Jacuzzi
  • Huisdieren zijn in de jacuzziloft niet toegestaan
  • Vairus luchtreiniger

Vairus is een innovatieve luchtreiniger de lucht zuivert van bacteriën, virussen, schimmels en vieze luchtjes op basis van fotokatalyse, een krachtige techniek zonder uitstoot van ozon. Het UV-A licht wat in de luchtreiniger wordt gebruikt is onschadelijk voor mensen, in tegenstelling tot het vaak gebruikte UV-C licht.

Zeayou Zeeland