Family Fig

Deze kamers hebben absoluut geen vijgenblaadjes nodig. Alles aan de Family Fig mag gezien worden! De Family Fig is ideaal voor wie het weidse Zeeuwse landschap graag ook binnen terugziet: veel ademruimte, veel bewegingsvrijheid, veel daglicht.

Zo valt u ’s avonds heerlijk in slaap in onze kingsize, extra lange Swiss Sense Premium boxspringbedden (1m80 x 2m10). Al zijn ook de fauteuils en bank zo comfortabel dat u erop zou kunnen wegsoezen. Niet zo handig als u zich nog even moet concentreren en werk wil verzetten, dus daarom vindt u op deze kamers ook een bureau! Zakt u liever weg in een zee aan kussens op uw bed? Dan staat uw pc, tijdschrift of kop koffie veilig op uw butler, een handig tafeltje voor naast het bed.

Over koffie gesproken… Met uw eigen koffiedrip en waterkoker, plus een beetje vers gemalen Koepoortkoffie uit het weckpotje dat u bij de receptie meekrijgt, is een bakje troost zo klaar. Houd u meer van thee? Volop keus uit de theesoorten die al op u wachten op uw kamer.

Verblijft u met maximaal 2 personen in de Family Fig? Dan heeft u een ruime bank tot uw beschikking. Wanneer u met 3-4 personen in deze kamer verblijf, maken wij de bank op als slaapbank.

family fig 007 Sea You Zeeland Middelburg Wood 155 Sea You Zeeland Middelburg Wood 154 Sea You Zeeland Middelburg Wood 176

Voorzieningen:

  • Oppervlakte ± 40 m2
  • Koffie- en thee faciliteiten
  • De Family Fig beschikt over een bureau of tafel
  • Kleine loggia of terras
  • Honden (maximaal 1 per kamer) is in één van onze Family Fig kamers toegestaan, welke is gesitueerd in het souterrain van het hotel. Er geldt een toeslag van 19,50 per nacht. Meer informatie over de regels en het reserveren met de hond leest u terug op onze hondenpagina.

* Iedere kamer in dit type is uniek en kan in vorm en inrichting afwijken van de foto’s.

Zeayou Zeeland