Overzicht Kamers & Citylofts

Duurzaam overnachten in het centrum van Middelburg

De warmte en aandacht waarmee u omringd wordt, zijn vertaald naar onze 53 kamers en city lofts.

Met kleuren als nachtblauw, goudgeel en mosgroen, net zo gelaagd als de plaatselijke zeeklei, avondzon en kustbossen. Met de verwondering van Zeeuws licht en de rust van nachten die nog écht donker zijn. Met de nonchalante elegantie van glas, staal en steen. Met de natuurlijke tekening van houten vloeren en handgemaakte eiken kasten. Met verrassende maar toch huiselijke stoffen als leer en vilt. En met het ademende groen van planten haast overal.

Faciliteiten in iedere kamer & loft:

Al onze kamers hebben een eigen badkamer met regendouche, toilet, wastafel en föhn. Ook vind u er een kluis waar de laptop in past, een koelkastje, climate control, WiFi en een smart TV. Iedere kamer beschikt over een tweepersoons kingsize boxspring (1m80 x 2m10).

Tiny Oak & Original Elm

Laat u zich niet misleiden door de naam, de Tiny Oaks zijn groots in hun knusheid!

Oorspronkelijk design, natuurlijke materialen, knusse ruimte die als een weelderig groene iepenkruin uitwaaiert. Hier kunt u schuilen voor de storm. Wegdromen is er eenvoudig in onze kingsize, extra lange Swiss Sense Premium boxspringbedden (1m80 x 2m10).

Voor net wat vierkante meters meer bent u bij de Original Elm aan het juiste adres. Een serie kijken, werk doen of kletsen kan hier goed in de fauteuils of loveseat. Of toch heerlijk wegzakkend in de zee aan kussens op bed natuurlijk, want uw laptop, boek of kopje thee staat namelijk stevig op uw butler, een handig tafeltje voor naast het bed.

Over thee gesproken: op de Tiny Oak & Original Elm vind u WOOD thermosbekers. Daarmee haalt u in een handomdraai verse koffie en thee in de bibliotheek, 24/7. Ook handig om mee te nemen naar uw werk of als u er een dagje op uit gaat! (En bent u erg gehecht geraakt aan de bekers, dan kunt u ze bij uw vertrek afrekenen en heeft u meteen een aandenken aan uw verblijf.)

Voorzieningen:

 • Oppervlakte ± 20m2 (Tiny Oak) - ± 25m2 (Original Elm)
 • Honden (maximaal 1 per kamer) zijn in één van onze Tiny Oak's en in enkele van Original Elms toegestaan, welke zijn gesitueerd in het souterrain van het hotel. Er geldt een toeslag van 19,50 per nacht. Meer informatie over de regels en het reserveren met de hond leest u terug op onze hondenpagina.

* Iedere kamer in dit type is uniek en kan in vorm en inrichting afwijken van de foto’s.

Tiny oak 178 Tiny oak 180 Tiny oak 183 Tiny oak 182 bed original elm original elm original elk badkamer

Reserveer een Tiny Oak of Original Elm

Deluxe Fig & Family Fig

Deze kamers hebben absoluut geen vijgenblaadjes nodig. Alles aan de Deluxe Fig mag gezien worden! De Figs zijn ideaal voor wie het weidse Zeeuwse landschap graag ook binnen terugziet: veel ademruimte, veel bewegingsvrijheid, veel daglicht.

Zo valt u ’s avonds heerlijk in slaap in onze kingsize, extra lange Swiss Sense Premium boxspringbedden (1m80 x 2m10). Al zijn ook de fauteuils en bank zo comfortabel dat u erop zou kunnen wegsoezen. Niet zo handig als u zich nog even moet concentreren en werk wil verzetten, dus daarom vindt u op een aantal kamers ook een bureau — vraag ernaar bij uw reservering! Zakt u liever weg in een zee aan kussens op uw bed? Dan staat uw pc, tijdschrift of kop koffie veilig op uw butler, een handig tafeltje voor naast het bed.

Over koffie gesproken… Met uw eigen koffiedrip en waterkoker, plus een beetje vers gemalen Koepoortkoffie uit het weckpotje dat u bij de receptie meekrijgt, is een bakje troost zo klaar. Houd u meer van thee? Volop keus uit de theesoorten die al op u wachten op uw kamer.

De Family Fig is nog ruimer dan de Deluxe Fig en tevens voorzien van een kleine loggia en luxe slaapbank die we graag opdekken voor 1 of 2 extra gasten.

Voorzieningen:

 • Oppervlakte ± 27-32 m2 (Deluxe Fig) - ± 40 m2 (Family Fig)
 • Koffie- en thee faciliteiten
 • Sommige kamers beschikken over een bureau of tafel
 • De Family Fig beschikt over een terras of kleine loggia en een slaapbank
 • Honden (maximaal 1 per kamer) zijn in één van onze Deluxe Fig's en in één van onze Family Fig's toegestaan, welke beide zijn gesitueerd in het souterrain van het hotel. Er geldt een toeslag van 19,50 per nacht. Meer informatie over de regels en het reserveren met de hond leest u terug op onze hondenpagina.

* Iedere kamer in dit type is uniek en kan in vorm en inrichting afwijken van de foto’s.

deluxe fig Deluxe Fig deluxe fig Wood The Green Room 40 deluxe fig Wood The Green Room 47 deluxe fig douche

Impressie Family Fig

family fig 007 famliy fig 007 Sea You Zeeland Middelburg Wood 155 Sea You Zeeland Middelburg Wood 165 Sea You Zeeland Middelburg Wood 154 Sea You Zeeland Middelburg Wood 176

Reserveer een Deluxe Fig of Family Fig

Tiny Lofts & Citylofts

De bijzonderste schatten worden vaak gevonden onder de balken op zolder. Zo gezellig (en stofvrij en vol daglicht, beloofd) was een zolder zelden, ziet u als u de Tiny Loft of Cityloft binnenstapt.

Onze kingsize, extra lange Swiss Sense Premium boxspringbedden (1m80 x 2m10) verzekeren u van een goede nachtrust. Voor de wakkere uren kunt u rekenen op fijne fauteuils, een loveseat of een plekje aan uw bureau. Misschien een van de plaatjes draaien die u bij uw eigen kleine platenspelertje vindt? Heerlijk wegzakken in de overvloed aan kussens op bed kan natuurlijk ook. En geen nood want met uw butler, een handig tafeltje voor naast het bed, heeft u alles binnen handbereik.

Thee en koffie maakt u naar hartenlust met uw eigen waterkoker, verse thee en koffiedrip. Bij de front desk zorgen we voor de vers gemalen koffie van de branderij aan de Middelburgse Koepoort!

Voorzieningen:

 • Oppervlakte ± 20m2 - 35m2
 • Koffie- en thee faciliteiten
 • Platenspeler
 • Huisdieren zijn in de Tiny Loft en Cityloft niet toegestaan

* Iedere kamer in dit type is uniek en kan in vorm en inrichting afwijken van de foto’s.

Impressie Tiny Loft

Wood The Green Room 171 cityloft koffie thee faciliteiten Wood The Green Room 169

Impressie Cityloft

cityloft plantenspeler badkamer Sea You Zeeland Middelburg Wood 135 Sea You Zeeland Middelburg Wood 132 Sea You Zeeland Middelburg Wood 127

Impressie Tiny loft met terras

Sea You Zeeland Middelburg Wood 113 Sea You Zeeland Middelburg Wood 114 Sea You Zeeland Middelburg Wood 112 Sea You Zeeland Middelburg Wood 138 Sea You Zeeland Middelburg Wood 109 Sea You Zeeland Middelburg Wood 116

Impressie Cityloft met terras

Cityloft met terras cityloft met terras plantenspeler koffie thee faciliteiten cityloft met terras isabelle demi terras cocktail mocktail buiten

Reserveer één van onze citylofts

Jacuzzi loft

Al het goede komt van boven, wordt gezegd. Wood's beste kamers vindt u op de bovenste verdieping, dat klopt. In de Jacuzzi loft is er meer dan genoeg ruimte voor een dansje. En de vrijstaande jacuzzi onder het schuine dak? Dat is de kers op de loft.

Uw kingsize, extra lange Swiss Sense Premium boxspringbed (1m80 x 2m10) ligt zo lekker dat u het wellicht het liefst mee naar huis neemt. Inclusief de overdaad aan zachte kussens, prachtige lopers en het handige butlertje, een tafeltje voor naast het bed. Ook dit zithoek laat qua comfort, looks en feels niks te wensen over, zeker niet met de kleine platenspeler aan. Met een kop thee of koffie erbij, gezet met uw eigen waterkoker, koffiedrip en versgemalen Koepoortkoffie van het front desk-team, zou u de Middelburgse straten en pleinen bijna links laten liggen.

De Jacuzzi Loft is geschikt voor maximaal 2 personen.

Jacuzzi Loft met terras & Connected Family Loft

In de Jacuzzi loft met terras vindt u alles onder één dak, inclusief een prachtig uitzicht over de binnenstad. Zo ziet u in één oogopslag wat Middelburg zo bijzonder maakt.

Als u met zijn allen op pad bent, zijn ruimte en privacy onmisbaar. De Connected Family Loft heeft een gedeelde hal met toegang tot een cityloft en de tegenoverliggende Jacuzzi loft met terras. Beide kamers beschikken over een eigen badkamer.

De Jacuzzi Loft met terras is geschikt voor maximaal 2 personen.
De Connected Family Loft biedt ruimte aan maximaal 4 personen.

Voorzieningen:

 • Oppervlakte ± 40m2 (Jacuzzi loft) - ± 60m2 (Jacuzzi loft met terras)
 • Koffie- en thee faciliteiten
 • Platenspeler
 • Jacuzzi
 • De naam zegt het al: De jacuzzi loft met terras beschikt over een privéterras
 • Huisdieren zijn in beide lofts niet toegestaan
 • Vairus luchtreiniger

Vairus is een innovatieve luchtreiniger de lucht zuivert van bacteriën, virussen, schimmels en vieze luchtjes op basis van fotokatalyse, een krachtige techniek zonder uitstoot van ozon. Het UV-A licht wat in de luchtreiniger wordt gebruikt is onschadelijk voor mensen, in tegenstelling tot het vaak gebruikte UV-C licht.

Jacuzzi Loft

Sea You Zeeland Middelburg Wood 86 Sea You Zeeland Middelburg Wood 88 Sea You Zeeland Middelburg Wood 85 Sea You Zeeland Middelburg Wood 95 Sea You Zeeland Middelburg Wood 96 Sea You Zeeland Middelburg Wood 92

Jacuzzi Loft met terras

Sea You Zeeland Middelburg Wood 59 Sea You Zeeland Middelburg Wood 47 Sea You Zeeland Middelburg Wood 52 Sea You Zeeland Middelburg Wood 54 Sea You Zeeland Middelburg Wood 45 Sea You Zeeland Middelburg Wood 66

Connected Family Loft

Sea You Zeeland Middelburg Wood 37 Sea You Zeeland Middelburg Wood 39 Sea You Zeeland Middelburg Wood 80 Sea You Zeeland Middelburg Wood 68 Sea You Zeeland Middelburg Wood 69 Sea You Zeeland Middelburg Wood 63

Reserveer een Jacuzzi Loft

Zeayou Zeeland