Vergaderactiviteiten

Combineer uw vergadering met een leuke activiteit

Na afloop of juist tussen het vergaderen door even een actieve break. Wij hebben een aantal toffe mogelijkheden voor u op een rij gezet.

SYZ 05 FULLSIZE 239 Sea You Zeeland 02 81 Yin yoga Golf golven

Wandelen door Middelburg met Food & Foot

Een enthousiaste gids van Food by Foot neemt u mee door de prachtige stad en vertelt meer over het heden en verleden van Middelburg. Afsluiten doet u natuurlijk in The Green Room; met een lunch of diner!

Golfclinic bij Golfbaan de Zeeuwsche

Het begint bij het putten, chippen en uw swing. Leer de basistechnieken van golf tijdens een leuke clinic. Ideaal als aanvulling op een vergaderarrangement.

De Zeeuwsche biedt golf clinics aan van 1.5, 2 en 3 uur. Bij clinics van 2 uur of langer kunnen de deelnemers ook nog de mooie 9 holes par-3 baan op.

De prijs is afhankelijk van de tijdsduur en groepsgrootte, maar om alvast een idee te geven:

Clinic: vanaf 7 personen
1,5 uur: € 20,- p.p.
2 uur: € 25,- p.p.
3 uur: € 37,50 p.p.

  • Bij de prijs van het golfprogramma zijn inbegrepen: begeleiding van een PGA professional (pro), golfballen en golfmateriaal.
  • Bij de prijs van de baanclinic zijn inbegrepen: tas met golfstokken, golfballen, tee’s en een greenfee.

Yoga- of Essentric bij Boutique Gym The Health Garage

Op loopafstand, midden in het centrum van Middelburg, vindt u Boutique Gym The Health Garage. Wat ooit een garage was, is omgebouwd tot een prachtige plek om te ontspannen en op te laden.Gasten van Cityhotel Wood kunnen terecht bij The Health Garage voor een privé of groepsles Yoga of Essentrics.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Zeayou Zeeland