FEESTDAGEN IN WOOD
Kom slapen & culinair genieten

Praktische Informatie

Appartement Langeviele 71

Lees hier alle praktische informatie terug met betrekking tot uw verblijf bij Appartement Langeviele 71 in Middelburg.

Voorafgaand aan uw verblijf

Reserveren, wijzigen en annuleren

Fijn weetje; boeken via onze website is altijd goedkoper dan via een online boekingsagent. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor aanbiedingen, promoties en kortingscodes.

Wilt u uw reservering wijzigen? Check of uw reserveringsvoorwaarden dat toestaan. Heeft u rechtstreeks bij ons geboekt, dan gaan wij met uw reservering aan de slag. Heeft u bij een online boekingsagent gereserveerd, neem dan contact op met hen.

Meer informatie vindt u op onze pagina met Algemene voorwaarden.

Toegankelijkheid

Alle ruimtes zijn uitsluitend bereikbaar met de trap, dus niet geschikt voor mindervaliden.

Huisdieren

Honden zijn – in overleg - toegestaan. Wij verzoeken u vriendelijk al bij het reserveren van uw appartement aan te geven of de hond meekomt voor een overnachting in het appartement aan de Langeviele. Er zijn maximaal 2 honden toegestaan en geldt er een toeslag van € 19,50 per nacht.

Extra bed

Het appartement beschikt over twee aparte slaapruimtes welke beide beschikken over een tweepersoonsboxspring. De zolderetafe is uitgerust met een slaapbank, welke opgemaakt kan worden voor 1 of 2 personen extra, dus ideaal voor gezinnen met 1 of 2 kinderen. Het plaatsen van een extra bed in het appartement is niet mogelijk.

Tijdens uw verblijf

Parkeren

In de binnenstad van Middelburg is het overal betaald parkeren. Houd u rekening met een gemiddeld tarief van 15,- per dag in de parkeergarages. Bekijk hier de plattegrond van Middelburg waarop de parkeerplaatsen zijn aangegeven

Inchecken

U kunt voor uw verblijf in het appartement aan de Langeviele 71 inchecken aan de receptie van Cityhotel Wood. Het hotel is gelegen op enkele minuten loopafstand van het appartement. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15:00 uur inchecken, de receptie is geopend tot 23:00 uur.

Aankomst

U kijkt uit naar een fijn en onbezorgd verblijf en we zorgen ervoor dat uw appartement bij aankomst perfect in orde is. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, dan kunt u eveneens bij de receptie van Cityhotel Wood terecht. Een probleem of klacht vernemen wij graag direct tijdens het verblijf zodat we u tijdens het verblijf nog van dienst kunnen zijn.

Koffie- en theefaciliteiten

In het appartement bevindt zich een Nespressomachine en een waterkoker. Bent u een echte koffie- of theeliefhebber? Dan raden wij u aan zelf cups en theezakjes mee te nemen, zodat u tijdens uw verblijf niet zonder komt te zitten.

Ontbijt

Geen zin om zelf een ontbijt klaar te maken? Bestel uw take-away ontbijt bij The Green Room (het restaurant van Cityhotel Wood) en wij zorgen dat deze op het afgesproken tijdstip voor u klaar staat!

Uitchecken

Uitchecken doet u op de dag van vertrek voor 11:00 uur.

Verblijfsbelasting

Deze bedraagt in 2021 € 2,75 per persoon per nacht.

Wi-Fi

De smartphone en tablet zijn niet meer weg te denken, ook niet tijdens een weekendje weg of vakantie. Ter plaatse kunt u gratis gebruik maken van de Wi-Fi.

Schoonmaak, handdoeken en linnen

  • De eindschoonmaak van het appartement wordt verzorgd door Cityhotel Wood, wel vragen wij u de vaat zelf bij te houden.
  • Indien gewenst kunt u tussen 11:00 en 15:00 uur een nieuwe handdoeken-set en/of linnenset bestellen bij de receptie van Cityhotel Wood.
  • De huur van een extra handdoeken-set is € 5,- per persoon en bestaat uit een grote en kleine handdoek.
  • De huur van een extra linnen-set is € 10,- per bed en bestaat uit een laken, kussenslopen en dekbedovertrek.
  • Tussentijdse schoonmaak is niet inbegrepen.

Na afloop van uw verblijf

Uiteraard hopen wij dat u een fijn verblijf heeft gehad in het appartement en dat u heeft genoten van Middelburg en omgeving. Maar ook als u verbeterpunten heeft, vinden wij dat fijn om te horen. Een review lezen wij dan ook met grote interesse!

Wilt u ons liever persoonlijk mededelen hoe uw verblijf was? Dat mag ook. Stuurt u hiervoor een e-mail naar: info@cityhotelwood.nl.

Zeayou Zeeland