COVID19

Informatie & maatregelen

Wat kunnen we nog doen, wat moeten we laten tijdens deze COVID-19 pandemie? Op deze pagina plaatsen wij de actuele informatie die relevant is voor uw bezoek aan ons hotel.

Cityhotel Wood

Bij WOOD plaatsen we de gezondheid van ons allemaal boven alles. Tegelijk blijven we onderzoeken hoe we kunnen bijdragen aan zoveel mogelijk levenslust en -vreugde.

Want het tegenovergestelde van ‘gezond’ is niet alleen ‘ziek’. Ook wie eenzaam, angstig of somber is, verdient zorg en aandacht. (Dat is ook een beetje eigenbelang. Financieel, ja, maar ook menselijk: wij als horecatijgers bloeien nu eenmaal op als we anderen gastvrijheid kunnen bieden.)

Algemene maatregelen

Ook bij ons geldt voorlopig: anderhalve meter afstand houden. Wie ziek is, vragen we om thuis te blijven. (We sturen u graag een kaartje!) We zorgen voor volop gelegenheid om uw handen te wassen of ontsmetten en wij nemen de deurklinken, balies en andere aanraakplekken voor onze rekening.

Corona toegangsbewijs

Tot en met donderdag 24 februari '22 is er in alle horeca alleen toegang mogelijk met een coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar.

In Cityhotel Wood werken wij tot die tijd als volgt:

  • Bij het inchecken, vragen wij aan u als hotelgast (vanaf 13 jaar) uw corona certificaat of testbewijs te tonen. Wij maken hiervan direct een notitie, zodat dit slechts éénmaal wordt gevraagd.
  • Bent u hiervan in het bezit, dan bent u welkom in ons restaurant.
  • Kunt u dit niet tonen, dan bezorgen wij het ontbijt als roomservice op uw hotelkamer.
  • Heeft u vooraf niet gereserveerd voor ons ontbijt, dan zullen onze collega's in het restaurant u alsnog vragen uw corona certificaat of testbewijs te tonen.
  • Vanaf 25 februari 2022 vervalt het corona toegangsbewijs voor de horeca.

Omboekgarantie

Bij onze flexibele tarieven is het mogelijk om kosteloos te annuleren tot 11.00 uur op de dag van aankomst. Deze voorwaarden zijn niet van toepassing op non-refundable reserveringen.

Zeeland veilig

Voor de meest actuele stand van zaken verwijzen wij u graag naar de website van Zeeland Veilig.

Zeayou Zeeland