COVID19

Informatie & maatregelen

Wat kunnen we nog doen, wat moeten we laten tijdens deze COVID-19 pandemie? Tot en met 15 januari '22 gelden er nieuwe coronamaatregelen. Op deze pagina plaatsen wij de actuele informatie die relevant is voor uw bezoek aan ons hotel.

Cityhotel Wood

Bij WOOD plaatsen we de gezondheid van ons allemaal boven alles. Tegelijk blijven we onderzoeken hoe we kunnen bijdragen aan zoveel mogelijk levenslust en -vreugde.

Want het tegenovergestelde van ‘gezond’ is niet alleen ‘ziek’. Ook wie eenzaam, angstig of somber is, verdient zorg en aandacht. (Dat is ook een beetje eigenbelang. Financieel, ja, maar ook menselijk: wij als horecatijgers bloeien nu eenmaal op als we anderen gastvrijheid kunnen bieden.)

Algemene maatregelen

Ook bij ons geldt voorlopig: anderhalve meter afstand houden. Wie ziek is, vragen we om thuis te blijven. (We sturen u graag een kaartje!) We zorgen voor volop gelegenheid om uw handen te wassen of ontsmetten en wij nemen de deurklinken, balies en andere aanraakplekken voor onze rekening.

Verder houden wij ons aan de maatregelen die vanuit de regering en het RIVM zijn opgesteld:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand. Dit is verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar en wanneer u niet uit 1 huishouden komt.
  • Vanaf 13 jaar geldt de mondkapjesplicht in openbare ruimtes, ook bij het verplaatsen in een restaurant (aan tafel mag het mondkapje af).
  • Ga niet naar plaatsen waar het druk is.
  • Nies en hoest in uw elleboog.
  • Was vaak uw handen met zeep.
  • Bent u verkouden? Blijf dan thuis!
  • Heeft u koorts of bent u benauwd? Dan moeten alle huisgenoten thuis blijven.
  • Laat u testen bij klachten!

Omboekgarantie

Bij onze flexibele tarieven is het mogelijk om kosteloos te annuleren tot 11.00 uur op de dag van aankomst. Deze voorwaarden zijn niet van toepassing op non-refundable reserveringen.

Restaurant The Green Room

Tot en met tenminste 14 januari '22 zijn alle restaurant in Nederland gesloten.

Als hotelgast kunt u nog steeds genieten van ons ontbijt en diner als roomservice. Wanneer u niet bij ons in het hotel verblijft kunt u gebruik maken van Take Away.

Meer informatie over ons restaurant The Green Room

Zeeland veilig

Voor de meest actuele stand van zaken verwijzen wij u graag naar de website van Zeeland Veilig.

Zeayou Zeeland