ONTDEK DE HOOFDSTAD VAN ZEELAND
Ga er voordelig op uit met onze Citybreak!

Herfst Arrangement

Overnachten in het centrum van Middelburg

Ons Urban Green hotel is gelegen aan de Middelburgse binnengracht en op 5 minuten loopafstand naar de grote markt met toffe boetiekjes, gezellige pleintjes en terrassen, romantische steegjes en prachtige monumentale panden.

Het beloofd een mooie nazomer te worden met veel zon en fijne temperaturen. Het water en strand is altijd dichtbij en zelfs op fietsafstand van het hotel. Huur een eBike of fiets in het hotel en stap lekker op de trappers!

Middelburg stad lente voorjaar 22 Middelburg stad lente voorjaar 11 SYZ 05 FULLSIZE 258 SYZ 31

Het Herfstarrangement is inclusief:

1 x Huisaperitief bij aankomst
1 of meerdere
overnachtingen met ontbijt
1 x
3-gangenkeuzediner in restaurant The Green Room op de dag van aankomst*

*Restaurant The Green Room is geopend voor diner van donderdag t/m maandag. In de maanden november t/m februari is The Green Room gesloten voor diner op zondag (m.u.v. 26 december en 2 januari). Bij aankomst op dinsdag/woensdag, reserveren wij uw tafel op donderdagavond in The Green Room en bij aankomst op zondag wordt uw tafel op maandagavond gereserveerd.

Prijs:

Het Herfstarrangement is te boeken met aankomst vanaf 21 september t/m 20 december vanaf € 105,50 per persoon op basis van twee personen en kamertype Tiny Oak. De tarieven kunnen per aankomstdag fluctueren.

Boek hier het Herfstarrangement

Wandelen, varen & culinair genieten met Food by Foot

Middelburg is een stad met een rijk historisch verleden. Met een enthousiaste gids gaat u op pad door de bijzondere straatjes, stegen, poortjes en pleintjes en wandelt u langs de statige panden aan de gracht. Natuurlijk worden de monumenten ook niet overgeslagen! Van wandelen krijgt men honger en na afloop worden de smaakpapillen dan ook verwend in The Green Room. Met de open boten van Rondvaart Middelburg (op- en afstappen is bijna voor de duur van het hotel!) vaart u door de Middelburgse grachten en bekijkt u alles vanaf het water.

Dit programma (35,- p.p.) kunt u samenstellen zoals u zelf wilt. Eerst wandelen, daarna lunchen en "uitbuiken" op de rondvaartboot lijkt ons het meest fijn! Reserveren kan bij Ilse van Food by Food.

Middelburg stad lente voorjaar 48 Middelburg stad lente voorjaar 32 Middelburg stad lente voorjaar 27 middelburg

Ons Bomenplan!

Met het reserveren van dit arrangement, steunt u ons bomenplan. We doneren € 1,50 per reservering aan dit plan, waarmee met in samenwerking met het ZMF een bos gaan aanplanten in de buurt van ons hotel. Hoe meer groen, hoe beter!

Zeayou Zeeland