Vairus luchtreiniger

Vairus luchtreiniger

Sinds maart 2020 ziet onze wereld er anders uit, het zijn onzekere tijden. Bij Cityhotel Wood plaatsen we de gezondheid van ons allemaal boven alles. Tegelijk blijven we onderzoeken hoe we kunnen bijdragen aan zoveel mogelijk levenslust en -vreugde.

In juli 2020 openden we ons hotel. Bij de bouw van ons hotel hebben we goed gekeken naar de duurzaamheid van het gebouw, ook bij de inrichting hebben we onze keuzes zorgvuldig gemaakt. In onze zoektocht naar een bijdrage voor schone lucht hebben we bij Cityhotel Wood voor luchtreiniger Vairus gekozen.

Deze bijzondere tijd zorgt voor een versnelling van innovaties en luchtreiniger. Vairus is een schoolvoorbeeld van slimme nieuwe techniek. Vairus is een innovatieve luchtreiniger die de lucht zuivert van bacteriën, virussen, schimmels en vieze luchtjes op basis van fotokatalyse, een krachtige techniek zonder uitstoot van ozon. Het UV-A licht wat in de luchtreiniger wordt gebruikt is onschadelijk voor mensen, in tegenstelling tot het vaak gebruikte UV-C licht.

Vairus Vairus IMG 8739 959336 EB 0 D2 D 4612 8 D93 3501 E8 BDEC4 A

Reiniging van bacteriën en virussen

Vairus reinigt bacteriën, virussen en talloze andere luchtvervuilers en ziektekiemen tot op de Nano molecuul zodat de lucht gezuiverd wordt tot wel 99,94%.

Hotelkamers

Met Vairus in onze hotelkamers bieden we extra aandacht voor uw veiligheid. U kunt nu nog beter ontspannen en slapen door te genieten van ultieme schone lucht op één van de mooiste plekken in Nederland.

In een aantal hotelkamers geniet u van schone en gezonde lucht van Vairus. Het luchtzuiveringssysteem is momenteel beschikbaar in twee Deluxe Fig kamers en in de Loft met Jacuzzi. U herkent de kamers waar met Vairus de lucht gereinigd wordt aan de informatiestandaard in de hotelkamer.

Vairus vairus IMG 8745 2 IMG 8715

Klik hier meer informatie over Luchtreiniger Vairus

Zeayou Zeeland