Fietsverhuur en E-Choppers

Fietsen in Zeeland

Zeeland is uitermate geschikt voor een langere fietstocht. Als 5-sterrenfietsprovincie biedt de provincie u een goed knooppuntensysteem en voldoende faciliteiten onderweg. Vanuit Middelburg fietst u al snel naar de kustplaatsen Domburg en Zoutelande, maar ook naar Veere toe is het prachtig fietsen.

Fiets of eBike huren

Cityhotel Wood biedt u verschillende mogelijkheden om fietsen te huren. Of u nu een kort ritje door de stad in gedachten heeft of een fietstocht over het eiland Walcheren; er is voor ieder wat wils!

Bij ons huurt al een fiets voor € 15,00 per dag. Iets meer comfort? Reserveer dan één van onze e-bikes voor € 25,00 per dag.
Met het huren van een fiets of e-bike steunt u ons bomenproject: per fiets of e-bike met € 1,50 per dag!
Op zoek naar inspiratie om te fietsen in Zeeland? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.

Fietsen 3 Fietsen 2 Fietsen

Deelfietsen in Middelburg

In het centrum van Middelburg zijn er verschillende mogelijkheden om een deelfiets te gebruiken. Ook voor de deur van ons hotel staan deze deeltijdfietsen voor u klaar. U kunt deze fietsen gebruiken voor € 0,40 per 30 minuten. De fietsen hebben een zogenaamd ‘slim slot’ die u met de ‘GoAbout-app’ kunt openen en sluiten. Bij het aanmelden, kunt u kiezen om per rit te betalen of een abonnement af te sluiten.

Locaties deelfietsen in Middelburg

In de ‘GoAbout-app’ zijn de exacte locaties te zien waar de deelfietsen in Nederland staan. Op dit moment zijn op onderstaande locaties in Middelburg deelfietsen te vinden:

• Cityhotel Wood, Achter de Houttuinen (op het grasveld aan de voorzijde van het hotel), Middelburg
• Cyclehub, Stadsambachtweg, Middelburg
• Provinciehuis, Abdijplein, Middelburg
• Service Centrum Zusterplein/Fietsenstalling, Zusterplein, Middelburg
• Station NS, Kanaalweg, Middelburg

E-Chopper huren

Ontdek Zeeland met een elektrische E-Chopper. Ontspannen touren met de verschillende inbegrepen fietsknoop routes door Walcheren. De e-choppers hebben een snelheid van 25km/u en zijn toegestaan op fietspaden. Huur een E-chopper bij Cityhotel Wood voor € 30,00 per 2,5 uur.

U dient in bezit te zijn van een geldend scooter- of autorijbewijs.

Reserveer hier uw e-chopper bij Cityhotel Wood

E Chopper Liza Niels 189 E Chopper Liza Niels 197 E Chopper Liza Niels 199

Zeayou Zeeland