ONTDEK DE HOOFDSTAD VAN ZEELAND
Ga er voordelig op uit met onze Citybreak!

Elektrische deelauto

Duurzaam op pad in Middelburg en Zeeland

Tijdens uw verblijf duurzaam op pad en Zeeland verkennen per auto? Dat kan met onze elektrische deelauto. Samen met GoodMoovs geloven wij in schone, duurzame en groene mobiliteit.

IMG 0303 IMG 0299

Deelauto reserveren

Als hotelgast van Cityhotel Wood helpen wij u graag bij de receptie voor het reserveren van uw deelauto. Via de gebruikersovereenkomst verstrekken wij u de sleutel.

Verblijft u niet bij Cityhotel Wood, maar wilt u wel gebruik maken van de deelauto? Dat kan natuurlijk ook! De deelauto is 24/7 beschikbaar. Aanmelden kan gemakkelijk via de website van SDMZ. Na uw aanmelding op de website kunt u de app van GoodMoovs downloaden en deze gebruiken om uw deelauto te reserveren voor de gewenste datum en tijd. U kunt via de app ook de deur openen en uw reservering betalen.

In de deelauto bevindt zich een vergunning voor de vaste standplaats, een laadpas waarmee u bij elk openbaar laadpunt kunt opladen en een instructiekaart met het helpdesknummer van GoodMoovs, welke 24/7 bereikbaar is.

Aanmelden voor de deelauto

Deelauto project

Het deelauto project in Middelburg is geïnitieerd door Stichting Duurzame Mobiliteit (SDMZ) en Gemeente Middelburg. Naast Cityhotel Wood doen ook Rabobank Walcheren/Noord-Beveland en ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland mee.

Momenteel zijn er twee deelauto's beschikbaar in Middelburg. De deelauto staat aan het Armeniaans Schuitvlot bij Cityhotel Wood en de andere op de Kousteensedijk bij ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.

IMG 0304 IMG 0301

Zeayou Zeeland