ONTDEK DE HOOFDSTAD VAN ZEELAND
Ga er voordelig op uit met onze Citybreak!

Culinair Genieten

Overnachten en culinair genieten bij Zeayou Zeeland

Met ons Culinair Genieten Arrangement wordt u verrast in de restaurants van Zeayou Zeeland. Tijdens uw vierdaags verblijf in Cityhotel Wood leggen wij u 3 avonden in de watten bij ons restaurant The Green Room in Middelburg, Bistro by Mezger in Zoutelande en Restaurant Mezger in Domburg.

Zeeland en de culinaire verrassingen

De provincie Zeeland staat bekend om de verschillende soorten streekproducten uit zee én van het land. Mosselen, oesters, Oosterscheldekreeft, zeekraal, lamsoor, maar ook de Zeeuwse bolus, zwarte bessen, druiven en nog veel andere producten worden gebruikt in de keukens van onze restaurants.

Natural Kitchen The Green Room

In Cityhotel Wood bevindt zich Restaurant The Green Room. In The Green Room is de hoofdrol voor de groenten. Maar voor de liefhebber kan ieder vegetarisch gerecht optioneel verrijkt worden met een vlees- of vissupplement. De ingrediënten die hier de keuken binnenkomen staan dicht bij de natuur. Onbewerkte, zuivere producten met een korte lijn naar de bron. Rauw en vers zijn het vertrekpunt van The Green Room en vormen de basis van verrassende en smaakvolle gerechten. Focus op huisgemaakt en waar kan biologisch met zoveel mogelijk gebruik van het hele product.

Bennie chef koken keuken diner lunch DSC8609 Wood The Green Room 189 DSC8568

Restaurant Mezger

In Restaurant Mezger geniet u in een interieur van Fins hout, strak messing en koningsblauwe stoelen van culinaire hoogstandjes. Het restaurant is gelegen in de orangerie tussen de twee villa’s van Mezger Lodges. Chef-kok is Jeroen Tanis die samen met zijn team klaar staat om u te verrassen met gastronomische gerechten, prachtige wijnen & een grenzeloze gastvrijheid.

Sea You Zeeland 31 Mezger Koks webnieuw 6 Image00001

Bistro by Mezger

Smaakvol genieten in een sfeervolle ambiance. Dat is dineren bij Bistro by Mezger in Zoutelande. Het kleinere zusje van Restaurant Mezger opende op 2 april 2021 de deuren, hoewel dat vanwege de maatregelen alleen take away gerechten waren. Uiteindelijk wordt u hier gastvrij ontvangen voor een heerlijk diner. En bij mooi weer is een tafeltje op het grote zonneterras aan de voorzijde van de bistro natuurlijk extra genieten.

Sea You Zeeland 02 16 IMG 20201017 WA0006 Sea You Zeeland 02 26

Het Culinair Genieten Arrangement is inclusief:

  • 3 x overnachting in Cityhotel Wood
  • 3 x ontbijt uit The Green Room
  • 1 x 3-gangen diner in The Green Room op maandagavond
  • 1 x 3-gangen diner in Bistro by Mezger op dinsdagavond
  • 1 x 7-gangen diner incl. huisaperitief in Restaurant Mezger op zondag- of woensdagavond

Prijs:

Dit arrangement is te reserveren vanaf € 350,- per persoon, gebaseerd op het laagseizoen en 2 personen per kamer. Als u de gewenste data ingeeft, krijgt u de juiste en meeste actuele prijs te zien. Aankomst is mogelijk vanaf juni 2021 op zondag en maandag, uiteraard op basis van de beschikbaarheid.

Tip: Huur een stadsfiets, eBike of eChopper in het hotel!

Extra informatie:

De diners zijn ingedeeld op vaste dagen afhankelijk van uw aankomstdag. Restaurant Mezger is gesloten op maandag en dinsdag. The Green Room is op dinsdag- en woensdagavond gesloten (van november t/m januari ook op zondag, met uitzondering van 26 december en 2 januari).

Boek hier het Culinair Genieten Arrangement

Zeayou Zeeland