ONTDEK DE HOOFDSTAD VAN ZEELAND
Ga er voordelig op uit met onze Citybreak!

Bite & Bike Arrangement

De lekkerste fietsroute van Zeayou Zeeland

Bite & Bike! Dat is sportief op pad met onze eBikes of fietsen en onderweg genieten van de natuur, cultuur én lekkere hapjes.

Bite & Bike op Walcheren

Met onze eigen fietsroute fietst u een mooie ronde over Walcheren van zo'n 41 kilometer. Voor onderweg hebben wij de leukste stops voor u op een rijtje gezet. Hier kunt u terecht voor de lekkerste streekproducten, kopjes koffie en cadeautjes. In 3 van onze Zeayou Zeeland hotels, in Middelburg, Domburg en Zoutelande, ontvangt u bovendien een "hapje van het huis"

Dit arrangement is inclusief:

  • 1 of meerdere overnachting(en) met ontbijt in The Green Room
  • 1 x dag fietshuur of eBike* met onze eigen Hap & Trap route

    *Neemt u de eigen fietsen/eBikes mee? Dan ontvangt u een tegoedbon van € 25,- (per kamer) welke u kunt besteden tijdens uw verblijf in ons Restaurant The Green Room!

Prijs:

Vanaf € 108,- per persoon

Bovengenoemde vanaf-prijs is gebaseerd op basis van twee personen per nacht en kamertype Tiny Oak. Prijzen kunnen per aankomstdag fluctueren. Dit arrangement is te boeken met aankomst t/m 31 oktober 2021.

Boek hier het Bite & Bike Arrangement

SYZ 3 Kaasboerderij voorvertoning Lange Jan Middelburg SYZ 31

Onze tip:

Neem bij het fietsen van de route zeker ook een moment om één of meerdere van de lokale bedrijven te bezoeken. Op Walcheren vindt u kaasboerderijen, pluktuinen, verschillende boerderij- en landwinkels en een ijsboerderij. Vaak kunt u hier een kijkje nemen, iets te drinken nuttigen en even uitrusten. Koop vooral ook iets lekkers uit onze streek voor thuis! Zo geniet u ook thuis nog van de vakantie in Zeeland.

Ons Bomenplan!

Met het reserveren van dit arrangement, steunt u ons bomenplan. We doneren € 1,50 aan dit plan, waarmee met in samenwerking met het ZMF een bos gaan aanplanten in de buurt van ons hotel. Hoe meer groen, hoe beter!

Zeayou Zeeland